за Мъже

Ремонт на дюзи София

Ако имате проблеми с дюзите на автомобилния двигател, най-добре е да се обърнете към специализиран автосервиз. Компания София Дизел Център предлага най-добрите услуги за ремонт на дюзи в София. В сервиза ще получите качествено обслужване от доказани професионалисти в областта, които ще отстранят проблема ви в най-кратки срокове и на най-добри цени.

Как се извършва ремонт на дюзи?

Ремонтът на дюзите е сложен, но необходим процес, тъй като неизправните инжектори могат да доведат до сериозна повреда на двигателя. Технологията на ремонта на съвременните горивни системи се осъществява в следния ред…

Как да купите бижута за мъже

Бижутата стават все по-масово използвани сред хората, благодарение на непрекъснато разширяващото се разнообразие от материали и дизайн. Много пъти, когато се налага избор на бижута за ваш приятел, роднина или съпруг, то подборът не е лесен.

Не всички мъже обичат да носят бижута и както при всички замислянето на подобен подарък ще постигне най-добри резултати, като се обърне внимание на конкретния обект. Дали той носи всякакъв вид бижута. Дали той носи пръстен, копчета за ръкавели или хубав часовник? Какво прави той, когато се облича за повод?

 

Как започнала фотографията

Историците са единодушни по отношение на фотографията. Те приемат за рождена дата 1839 г. Оказва се обаче, че тя се появила далеч по-рано. Хората се учудили на необикновеното свойство на […]

Честит Никулден

Никулден е денят на всички именници, които носят имена – Николай, Никола, Никол, Кольо, Ненка, Нина, Николета, Николина.

Празникът се чества на 6-ти декември. Това обаче не е само ден за тържество на именниците. Никулден е и денят на рибаря. На него празнуват всички рибари, търговци и банкери.

У нас Никулден е признат за национален ден, всенароден ден и един от най-важните в източноправославния календар. Почита се от всички семейства, дори в рода (фамилията) да няма нито един именник.